Mis geen enkele comic meer met onze pull list service. Dat is een soort abonnement op Amerikaanse comics dat men ophaalt in de winkel (Europese strips en manga kunnen ook!). Het werkt als volgt: allereerst stelt u een lijstje op met series of boeken die wij voor jou apart leggen zodra ze op de markt verschijnen. Alle comics, tradepapers, hardbacks en andere boeken die vermeld staan in de Preview zijn bij ons bestelbaar. En zodra de boeken bij ons geleverd zijn, kun je deze in de winkel komen ophalen. Simpeler kan niet.

Het grote voordeel is dat je niet meer achter het net hoeft te vissen omdat een comic niet meer verkrijgbaar is. Daarbij komt dat hier nul extra kosten aan verbonden zijn.

Ben je niet in staat om regelmatig naar de winkel te komen? Geen probleem, wij sturen de comics ook op. Of we houden ze iets langer voor je vast. Veel is mogelijk in goed overleg.

Interesse? Stuur ons een mailtje met je adres, telefoonnummer en de namen van de series waarop je je graag abonneert. Een mailtje sturen omdat je vragen hebt over deze service kan natuurlijk ook.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen