Mis geen enkele comic meer met onze pull list service. Dat is een soort abonnement op Amerikaanse comics dat men ophaalt in de winkel (Europese strips en manga kunnen ook!). Het werkt als volgt: allereerst stelt u een lijstje op met series of boeken die wij voor u apart leggen zodra ze op de markt verschijnen. Alle comics, tradepapers, hardbacks en andere boeken die vermeld staan in de Preview zijn bij ons bestelbaar. En zodra de boeken bij ons geleverd zijn, kunt u deze in de winkel komen ophalen. Simpeler kan niet.

Het grote voordeel u is dat u nooit meer achter het net hoeft te vissen omdat een comic niet meer verkrijgbaar is. Daarbij komt dat hier nul extra kosten aan verbonden zijn. Hebt u vijf of meer maandelijkse titels op je lijstje? Dan komt u in aanmerking voor het kortingstarief. Dat tarief is variabel. Het hangt af van de dollarkoers.

Bent u niet in staat om regelmatig naar de winkel te komen? Geen probleem, wij sturen de comics ook op. Of we houden ze iets langer voor u vast. Veel is mogelijk in goed overleg.

Interesse? Stuur ons een mailtje met uw adres, telefoonnummer en de namen van de series waarop u zich graag abonneert. Een mailtje sturen omdat u vragen hebt over deze service kan natuurlijk ook.

 

Winkelwagen