Stripwinkel Blunder

Outcast 1, Kirkman, Azaceta, Image, Comic. Strip, Bestellen, Kopen, Bundel, TP

Griezelen met Outcast en the Walking Dead

Outcast, Kirkman, Image, Strip, Comic, Fox, Kopen, BestellenOutcast is de nieuwe horror-comic van Robert Kirkman, schrijver van the Walking Dead. En net als bij zijn serie over de lopende lijken, krijgt ook dit stripverhaal een televisie-uitvoering. Al na het verschijnen van de eerste single-issue verwierf Fox de rechten voor de serie op de beeldbuis. Vanaf juni zal de serie op televisie te bewonderen zijn. Afgelopen Dutch Comic Con was de voorpremière.

Outcast, Comic, Image, Kirkman, Azaceta, Kopen, Bestellen, Strip De serie gaat over een man in West-Virginia die, tegen-wil-en-dank, een groot talent blijkt te hebben voor exorcisme. En nu lijkt het erop dat veel-en-veel meer mensen bezeten zijn door demonen dan men aanvankelijk voor mogelijk hield. De setting van het verhaal is zeer passend: de vergane glorie van de mijnbouw-omgeving sluit goed aan bij een “vroeger was alles nog prima, maar tegenwoordig is alles naar de knoppen-sentiment.” Donker en doeltreffend getekend door Paul Azaceta. Die zou je kunnen kennen van Punisher Noir, Daredevil en BPRD 1946.

The Walking Dead, The Walking Dead Vol. 25 TP, No Turning Back, Comic, Image, Strip, Bestellen, KopenNatuurlijk verkopen we de strips. De Nederlandse uitgaves (2 delen) verschijnen heel binnenkort, uitgegeven door SilvesterDe Amerikaanse hebben we al in de winkel (uitgegeven door Image.) Mocht je the Walking Dead al volgen, maar weet je nog niet of Outcast je bevalt? We hebben nu de 25e bundel van the Walking Dead in de winkel liggen, mét gratis eerste single issue van Outcast. Dan kun je even voelen of het iets voor jou is.

Preacher 1, Ennis, Dillon, AMC, Strip, Kopen, BestellenWat nog even leuk is om te noemen is dat AMC – een concurrent van FOX – binnenkort ook een comicverfilming op de televisie brengt: Preachervan Garth Ennis en Steve Dillon, ooit verschenen bij uitgever Vertigo. Preacher gaat over Jesse Custer, een prediker in het Zuiden van de VS die per ongeluk bezeten raakt van Genesis, het liefdeskind van een engel en een demoon. Jesse houdt Genesis verantwoordelijk voor het ombrengen van zijn gehele congretatie en gaat op zoek naar antwoorden, bij God – samen met zijn vriendin en een Ierse vampier. Ik doe de serie zo gigantisch tekort dus misschien moet je het zelf maar gewoon lezen. Haal hem in onze webshop (of in de winkel natuurlijk)!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.