Stripwinkel Blunder

KLEUR JE ZEN MET COMIC KLEURBOEKEN

Comic Kleurboeken, Deadpool, Kleurboek, Color your own, Kleurboek Volwassenen, Marvel, Kopen, BestellenKleurboeken voor volwassenen, de nieuwe trend. Dat is waar want het stond in de krant. Grijp een potlood en maak je hoofd leeg na een lange dag op kantoor. En wie zouden wij zijn als we niet op deze bevlieging zouden inspringen? Daarom presenteren wij de volgende comic kleurboeken in onze winkel:

Deadpool: Color your own! Voorzie iconische illustraties van Canada’s gemaskerde lelijkerd zelf van kleur! En dat hoeft dus niet per se rood te zijn. Heb je weleens gedacht aan een supermannelijke fuchsia-tint, of wellicht de kleuren van de Belgische vlag? De mogelijkheden zijn onbeperkt, binnen de grenzen van je kleurdoos natuurlijk.

Coloring DC, Mad Love, DC Comics, Kleurboek, Volwassenen, Kopen, BestellenColoring DC: Mad Love en Hush: De inkleuring van een stripboek is zoals de soundtrack in de film: het werkt het beste wanneer het niet te opvallend is, maar af en toe kan het behoorlijk krachtig en gedenkwaardig zijn.

Color your own, Hush, Dc Comics, Kleurboek, volwassenen, kopen, bestellenNu mag je zelf voor componist/colorist spelen in deze twee klassiekers van DC ComicsMad Love en Hush. De eerste is het Eisner Award-winnende verhaal van hoe Harley Quinn en de Joker elkaar ontmoetten. Geschreven en getekend door Paul Dini en Bruce Timm. Hetzelfde duo dat verantwoordelijk is voor Batman: the Animated Series. Het tweede boek, Hush, is een superspannend moord-mysterie met ’s werelds beste detective, Batman, in de hoofdrol. Geschreven door Jeph Loeb en getekend door meestertekenaar Jim Lee. En nu mag jij die mooie tekeningen van inkleuring voorzien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *